tiistai 28. huhtikuuta 2009

Kirjansidontaa osa 1


Käytiinpä taasen Marjan kanssa kurssilla. Tällä kertaa valintamme kohdistui kirjansidonnan mielenkiintoiseen maailmaan. Onneksi emme etukäteen tienneet kuinka tarkkaa homma on :D

Esittelen täällä hiljalleen kurssin aikaansaannoksiani. Olin myös kuvannut kaikki kymmenet työvaiheet, mutta kuten aiemmin kerroin, nehän olivat siinä palamaan syttyneessä läppärissäni. Vielä en tiedä saadaanko ne pelastetuksi, mutta jos, niin lisään ne myöhemmin.

Miun kurssini anti: Päiväkirja, vieraskirja, valokuva-albumi ja kissakirjanen. Sekä reiitetyt sormenpäät, yhden sormen pään muotoilin uudelleen paperiveitsellä, muistoihin jäivät myös huokailut, liisteriklimpiksi tuhoutuneet kauniit paperit, kovaksi jämähtäneet maalipensselit, se naps ääni ei hevin unohdu kun sidontaan käytetty pellavalanka napsahti poikki aina juuri siinnä kriittisessä kohdassa, lipsahti rumiakin suusta ja tietysti se onnistumisen riemu. Myös millit ja sentit sekosivat käsittämättömällä tavalla useampaan kertaan ja sotkinpa silitysrautanikin liimapaperin kanssa. Suosittelen kaikille kirjansidonnan kurssia, elämykset ovat taattuja.


Tämä on ensimmäinen käsin sidottu tekeleeni. Päiväkirja. Ihan tavallista kopiopaperia sisällä. Päällä kukkakangasta ja tekonahkaa.


Hienosteleva kirjanmerkki kuuluu tämän kirjan tyyliin.


Näitä käsin tehtyjä kirjojahan voi koristella mielinmäärin. Niillä voi korostaa tai peittää. Enpä kerrokkaan kummassa tarkoituksessa tuo pitsi on tuohon liisteröity.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti