keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Piparikirkot valmistuu hiljalleen



Jaoin ensin valkean pikeerin osiin ja aloitin kokeilevan keittiön värjäysoperaation :) Ylhäältä vasemmalta värinä kurkuma, kaneli ja kaakao. Keskellä värjäämätön, pinaatti (tuli haalea, yritin lisätä kuivattua steviaa, siitä tuli vaan pieniä pilkkuja) ja mansikka. Alhaalta pikantti mustikka chilillä chilin ystävän kirkkoon, tavallinen mustikka anopin kirkkoon ja reunimmaisena aronia.


Itse pikeeriin käytin yhden munan valkuaisen, neljä desiä tomusokeria ja pari tippaa sitruunamehua.


Lasimaalaukset tehdään jo piparien paisto vaiheessa. Taikinan ikkuna-aukon lapioin kukkuroilleen muumitikkarimuruja. Paistetaan ihan normisti se viisi minuuttia 200 asteessa ja tadaa siinnä se on.


Nyt miä lähden koristeleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti