lauantai 17. maaliskuuta 2012

Myrtin tahtoa uhmaava chilirivistö


Näitä rivistöjä voi tuijotella ja vahdata tällee alkukeväästä useita kertoja päivässä. Kuten näkyy, Myrtti säästi jokusen chilin taimen kuitennii. Noo, yksi sortti meni kokonaan parempaan karvaseen suuhun. Tallessa on vielä tänään Joe´s long, kaksi tainta säilyi, Hungarian Hot Wax säilyi paremmin tai niitä oli ehkä enempi. Hot Lemonia jäi Myrtiltä huomiotta 3 tainta. Piment d'espeletteä ja Cayenne Long Slimiä saattaa riittää velipoikien parvekkeillekin. Jääkaapista löytyi kokeiltavaksi myös yhden Habaneron siemenet, ne itivät kaikki, eivätkä kissalle kelvanneet, yhtä oli maistanut ja sitten luovuttanut. Elikkäs niistä saattaa riittää kylän väellekin :D Early Jalapenon siemenet vasta laitettiin multaan tänään, joten saa nähdä nouseeko mitään. Sitten on se viimevuotinen keittiössä hyväksi havaittu nimetön chililajike, jota onneksi säilyi ihan hyvin.

 Vaikka ne rivistöt olisivat luonnossa kuinkakin komeita ja rakkaita, niin tällee valokuvassa ne näyttää aina jotenkin surkeilta. Hentosilta ja laihan värisiltä. Mutta ei hätää, ei ne oo oikeesti simmosia :)

Tämä yksi jaksaa vahdata kanssa. Ei nimittäin ole laitettu ainoatakaan tainta purkkiin ilman tätä valvovaa katsetta. Ja hetkeksi kun selän käännät, hää on jo pöydällä auttelemassa, oh-hoh, on sitä helpommallakin siemeniä piilotettu, joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti