torstai 12. helmikuuta 2009

Tuolta se tuli ja tuonne se meni


Röllö sai haasteen Baby Janelta. Pitäisi tunnustaa seittemän asiaa ittestään. No, nyt on sitten Röllön vuoro avautua.


1. Olen solminut rauhan pihamme harakoiden kanssa. Jos miun pihalle tulee vieras kissa, se saapi kyytiä harakoilta. Miä taas saan olla rauhassa ja tehä mitä tykkään.

2. Jos saisin itte valita, oravat olisvat kaamean saalistusviettini kohteena nro ykkösenä. Hah siitäs saitte ja tuosta... Äiskä vaan tuppaa vaikeuttamaan asiaa tuppautumalla sekaan.

3. Naapurissa on pöllö koira. Se on musta ja haukkuu ittensä räähkäksi aina kun menen omalle ikkunalaudalleni sitä tahallaan huuattaan.

4. Olen suuri kulinaristi. Kalat erityisesti kuuluvat ruokavaliooni. Hookoon sinisen kaaputin kerran silleen lattian rakoon, jotteivat ole sen koommin sitä kehanneet tarjota.

5. Olen jakanut perheemme istuimet kristillisesti. Miä hallitsen kolmen istuttavaa soffaa, äiskä pitäköön ton kahden istuttavan, muille on noita jakkaroita. Iskä saa tulla viereen, kun sillä on hyvä rapsusormi.

6. Lumi on ok. Mutta sittenkun se on simmosta märkää töppyä, joka jää karvaan kiinne, se on p*rsiistä. Kesän vesisade on ihan jees, se on niin lämpöstä, että lätäkössä voi vaikkas istua.

7. Kesällä tykkään pureskella ruohoa. Äiskä kun vetää ruohonleikkuupotkurin käyntiin, miä syöksyn suojeleen parhaita töppäitä.

Siinähän se, seittemästä oli puhe, enempää en tunnusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti