lauantai 18. elokuuta 2012

Kissan ulkoiluaitaus

Tervetuloa yksiööni. Homma on vielä keskeneräinen, mutta kyllä miä jo voin vieraita tänne kutsua.
Ulkopuolelle verkon reunoihin tuloo vielä listat, jotta on siistimpi ja äiskä lupasi tehdä miulle oman kyltinkin oveen. Myrtin yksiö. Tästä kuvakulmastahan muuten näkyykin tuo miun ullakkohuoneisto, tai sen lattia.
Täällä alakerran oleskelutiloissa on vähän tämmöinen japanilaisen puutarhan henki. Suihkulähde on vielä lauteitten alla ulkosaunassa, mutta jos pappa joskus kerkeis sähköjä vetään, saatais sekin tänne.
Mennäänkö katsoon ylös?
Sovitkohan siä siintä.
Tuota käytävää pitkin pääsee miun ullakkohuoneeseen. Siellä on oikeen hiottu lattia ja öljytty, jottei mee miun karva ihan möykkyseksi nukkuessa. Kuvaa ei vielä ole, kun äiskä ei ylety tänne kolmeen metriin.
Portaissa kuuluu mennä tälleen varovaisesti, ei saa hötkyillä jos ei oo kiire.
Keskikerroksessa kiertää tarkkailu- ja oleilutila.
Miun herkkuheinät on vielä rupusen näkösiä, kun vasta istutettiin ja miäkin niitä kerkesin vähän maistelemaan, mutta oottakaas ens keväänä, kun tulee uutta kasvua.
Tarkkailukiviä on kaksi eri ilmansuuntiin. Tuolla on menossa maisemointityöt. Anna mennä vaan iskä, hyvä siintä tulee.
Vieras on hyvä ja käy vaan makaamaan. Tuolta kattilasta voi lipasta vettä janoonsa.
Tuohon tikkaitten yhtymäkohtaan tulee reikä verkkoon ja siintä miun oma kiihdytystunneli tuuletusikkunalle, jos tulee vaikka äiskän sapuskoita ikävä.

Hei öttiäinen, jee, nyt ei kerkeekään enempiä esitteleen... zau...

 Sainhan lopulta laitettua kuvan tuosta käytävästä sisälle. Ikkunan ulkopuolella roikkuu narussa vanha avain, sitä kun kolkuttaa ikkunaa vasten, pääsee sisälle.

 Tämä pömpeli välittää Myrtti 24/7 kanavan sisälle.


16 kommenttia:

 1. No on sulla, Myrtti, komee yksiö. Hiansto pötkötä luu eiku käpälä ulkona siinä keskikerroksessa. Rappuset ja kaikki. Kyl ny kissamaailmassa käy kohina, ku ne käy ihailemassa sun mökkiäs. Istutukset ja kaikki. Voi että!

  VastaaPoista
 2. Voi Myrtti kun olet hyvä asuntoesittelijä! Upea yksiö, jos tuota monikerroksista taloa nyt voi yksiöksi kutsua. Puutarha, ullakko, maisemat, öttiäiset ja kaikki! Upea lukaali niin kuin kissapoikakin ♥

  VastaaPoista
 3. Voi että on hieno asunto <3 Ja paranee entisestään, kun tulee vielä reitti sisällekin.

  VastaaPoista
 4. Vau, mikä kämppä! En uskalla kuviasi meidän kolmikolle esitelle, ettei vaatimukset täällä kasva. Ei tuo kyllä oikein yksiö ole, kun monta kerrostakin;)

  VastaaPoista
 5. No kyýllä nyt Myrtin kelpaa, on tosi hieno yksiö.
  Siellä tapahtuu, eikä vain meinata, hyvä Yrtti ja Myrtti!;)

  VastaaPoista
 6. Hieno! Todella upea. Mutta onko se yksiö? Kaksiolta vaikuttaa tuon ullakkohuoneen vuoksi. :)

  VastaaPoista
 7. Vähänkö siisti lukaali! Siis todella upea. Melkoinen työ tuon kanssa on ollut. Kyltti vielä oveen, ja ehkä postilaatikkokin?

  VastaaPoista
 8. Kiitos Myrtti upeasta kortista ja keittimestä mummilla onkin nyt opettelemista. Sanon papalle niistä sähköhommista. Onnea vain uuteen lukaaliin, kyllä sinun nyt kelpaa.

  VastaaPoista
 9. Myö ihhaillaan sinnuu, Myrtti, ja annettaan sen tähen siulle tunnustus. Käyhä noukkimassa se meijän plokista (tassuveljet.blogspot.fi)

  VastaaPoista
 10. Voi miten hieno aitaus sinulla Myrtti! Meilläkin haaveillaan omasta aitauksesta, jonne nuo kissankiemurat pääsisivät kulkemaan jostakin ikkunasta. Mies ei ole lämmennyt talon kylkeen rakennettavasta aitauksesta, on kuulemma ruma. Eipäs ole! Katso vaikka sinun kuvistasi! Ja olis se niin helppoa, kun ei tarvis erikseen viedä kissoja pihalle... ;)

  VastaaPoista
 11. Komee yksiö sulla on! Onneksi asun sillai että saan kulkea ihan miten haluan, kunhan käyn kotona syömässa(joo joo, niin ne luulevat, kyllä ulkoruokailu on mukavampi) ja näytillä välillä. Ja nukun kyllä yöt sisällä, vaikka kesä onkin. Emo pelkää että kettu syö mut muuten...
  Minun emo puhuu suomea vaikka asumme ruotsissa.

  VastaaPoista
 12. Kyllä tuolla kelpaa viettää laatuaikaa!

  VastaaPoista
 13. Voi Myrtti mikä ihana yksiö sinulla on:) Ihan mainio tuo käytävä sisälle ja ulos. Meidän kaverusten kissanhäkki jäi vanhaan taloon ja nyt ollaan talvi oltu ilman häkkiä. Saas nähä saadaanko uuteen paikkaan jotain uutta viritelmää aikaiseksi..

  VastaaPoista
 14. Komia on asunto ja esittelyssä et häviä Kiinteistökuningatar Kaisalle pätkääkään. :) Kyllä sulla on kissanpäivät tuolla!

  VastaaPoista
 15. Todella hieno ulkotarha Myrtti sulla!

  VastaaPoista