perjantai 10. joulukuuta 2010

Joulukranssi


   

 Kranssitalkootkin tuossa oli ja meni. Kiitos Jaanulle kun tulit kaveriksi, paljon kivempaa on naureskella kahestaan luomisen tuskalle :) No tuossa ylimmässä kranssissa ei enää paljon tuskaa ollut, siivet vaan risuhässäkän päälle ja pikkasen koristenauhaa niin se oli siinä. Röllö oli uskollisesti mukana alusta loppuun, välillä väsy vei.


Tuolla taustalla tuo joulupuu on 13 vuotta vanha, siintä vaan aina joulun alla imuroidaan höttösimmät koristeet irti ja sitten pläntätään uutta päälle.


Tämän vuoden lisäys on nuo "timanginauhat". Ostettiin tuollaisia vöitä eurolla kaupungissa käydessä. Niissä on viidessä rivissä metrin matkalla noita timangeja. Eikun leikkureilla vaan vyöt palasiksi, kyllä nyt on vuosiksi kimalletta askarteluihin. No kun halvalla sai :DEntäs sitten tämä, voi luoja kun ei ihminen osaa lopettaa ajoissa.


Selitys on se kun nuo vihreät kaameat pallot pyörii ja pyörii nurkissa ja nyt päätin ne käyttää. Ensin liimasin pallukat kranssipohjaan ja sitten vähän jotain rinnalle ja näytti kaamealta mutta laitetaan vähän jotain lisää, voi ei, vielä kauheempi, ei hätää laitetaan vähän tota ja tätä ja .... voi ei.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti