torstai 29. maaliskuuta 2012

Kahvipussipannunalunen
 

Jokainen nipertäjä tekee kaffepusseista jotain. Tässä se nyt on, pannunalunen, presidenteistä. Taitteluohjeen löydät TÄÄLTÄ.

Blogeista löysin myös erilaisia tapoja taitella tuon, mutta lopputulos on sama.

Älä avaa kaffepussia saumoista. Ylä- ja alareunan voit leikata pois. Litistä se kaksinkertaiseksi ja silitä. Miulla rauta oli siinä puuvillan kohdalla. Harsoa väliin. Tässä tuli ensimmäinen miettimisen paikka. Presidentti pussit ovatkin erilaisia, niissä on kaksi kerrosta. Esim. juhlamokkapussin kun silittää, ne kerrokset tarttuu yhteen, mikä on tarkoituskin. Presidentissä ne sisimmät kyllä liimautui, mutta tuo pintakerros ei. Mutta kuten kuvasta näkyy, onnistuu se nuinkin, vähän vaatii enempi kärsivällisyyttä taitteluun. Mutta aloittelijan kannattaa oppia tästä virheestä ja valita pussi joka on "yksinkertaista" tavaraa.

Sitten silittelyn jälkeen leikkelet vaan niitä neliöitä ja rupeat taittelemaan. Miä käytin apuna paperileikkuria, se ei leikannut sauman kohdalta läpi asti, mutta viivaa myöten oli helppo leikata sitten saksilla.Viritelmä on niin jämäkkä, jotta seisoo pystyssä omineen. Pöytäjoulutähti ?
Ei, en todellakaan juonut tuota määrää kaffetta tuon alusen takia. Blogiystävät ovat ihania! Siinä pääsiäistähtipaperitaittelupostauksessa ohimennen mainitsin, jotta harjoittelen paperilla, kun ei vielä ole mieleisen värisiä pusseja. Sähköpostiahan tuli heti. Kissanpäiviä sijaiskodissa -blogin Myrsky kissa emäntineen riensi apuun ja lähetti miulle valtavan kasan vihreitä pusseja. Suuri kiitos <3
Tässä linkki Myrskyn seikkailuihin.


Nyt on taittelut taiteltu tältä päivältä. Lähdetään Myrtin kanssa pihalle. Myrtti menee jo....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti