torstai 29. marraskuuta 2012

Joulukranssi

Kransseja

Virittäydyn kranssin tekoon etsimällä vanhoja kranssin kuvia koneen syövereistä, kuvia jotka Vuodatus taannoin hävitti, tällä erää ei löytynyt paljoa, mutta jotain kuitennii.

Tämä on halkaisijaltaan yli puolimetrinen, risuja pähkinöitä koristeita.


Kranssi joka tuotti tekijälleen tuskaa, laihanlainen ja melkosen krääsänen. Saas nähdä mitä tänä vuonna tehdään. Tämän laitoin äsken pihalle kuistin seinään. Styroksin päällä kaarnaa, sitten keskelle koristeltu valonauha.


 
 Sydänkranssiin on aikanaan talletettu käpyjä Inarin reissulta ja vanhat puiset kuusenkoristeet.

Ystäväni tulee viikonloppuna perinteisiin kahdenhengen kranssitalkoisiin, jos tulee jotain valmistakin, laitan kuvia.

5 kommenttia:

 1. Ohhoh, teetkö joka vuosi uuden kranssin? Aikamoinen ahkeruus olet!
  Mulla on vielä syyskranssi, joka on siis edellisvuoden syksystä asti ollut ovessa... Sitä ennen taisi olla yksi kesäkranssi kans parisen vuotta. Mitäpä sitä aina vaihtamaan, kun se on ennen pitkää taas ajankohtainen ;-)

  VastaaPoista
 2. Saila: Juu, kaksi viiva kolme tulee uutta vuodessa tai sitten restauroin ja uudistelen vanhoja :D Pitää viedä osa joululahjaksi niin riittää seinillä ja ovissa tilaa. Ei näitä niinkään kranssien takia, vaan se ystävän kanssa maaliman parantaminen.

  VastaaPoista
 3. Vau, makeita kransseja kaikki. Oot tosi taitava :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniita kransseja. Kivaaa kun poikkesit blogissani:) Nyt tulin vastavierailulle, en ole ennen täällä käynytkään:)Mukavaa viikonloppua.....niin ja ihana kisuli teillä:))

  VastaaPoista