lauantai 8. joulukuuta 2012

Joulukranssi

Perinteiset joulukranssitalkoot avattu Jaanun ja Kasperin kanssa. Kuvassa valokranssi. Tuossa on simmoset valkoset ledivalot, vaikka ei kuvasta oikeen näykään. Kuivattuja sitruunoita, pähkinöitä, kultasydämiä, peltikoristeita... Luonnossa ihan kiva, vaikka itse sanonkin, kelta-valkea sävyinen.

Miniäkokelaalle lähtee tämmöinen pajutähti, puisilla lumihiutaleilla ja punaisilla sydämillä <3 Nyt vaan katsellaan vieläkö syntyy jotakin mainitsemisen arvoista vai siirrymmekö maailman parannuksen puolelle.9 kommenttia:

 1. Aivan ihania! Mahtaa miniäkokelas haluta sukuun oikein tosissaan, ainakin sen jälkeen kun saa noin ihanan tähtösen:)Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kauniita ja niin ihanan jouluisia kransseja olet tehnyt:)

  VastaaPoista
 3. Upeat.

  Valokranssi on mukavan täyteläinen.Tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 4. Hienoja kransseja. Myrtistä oli varmaan suurta apua koristeiden järjestelmisessä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän. Myrtti vieläkin toipuu julmasta kohtalostaan. Alakerrassa iskän kanssa kun toiset leikkii ylhäällä kaikilla ihanilla rojuilla. Meillä oli liimapyssyjä käytössä kolmin kappalein, niinpä liian vaarallinen paikka vilkkaalle karvakasalle.

   Poista
 5. Kaunis kranssi, kertakaikkiaan! Voi kun saiski itestä niin paljon irti että saisin myös tehtyä jotain vastaavia. Ois niin ihana tällasilla koristella joulua. :)

  VastaaPoista
 6. Todella kauniita! Pitäisi itsekin kuivattaa hedelmäviipaleita koristeiksi... Mutta miten kiinnitit pähkinät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pyöräytin ensin valot kranssin ympärille ja työntelin niitä valoja risujen ali jotta tuli suurinpiirtein symmetrisesti. Sitten vaan kaikki rojut kuumaliimapyssyllä, se on ihan ehdoton näissä hommissa. Kuivaa nopeaan ja pysyy varmasti (ja taatusti tulee pieniä palovammojakin sormiin :D jos on hätähinen niinkuin miä)

   Poista