torstai 16. huhtikuuta 2009

Rakas läppärini savusi atomeiksi


Seikkailin blogien ihmeellisessä maalimassa. Äkisti läppärini näyttö pimeni. Sitten rupesi LG:n sivuilta puskemaan tummaa sankkaa savua. Ja sitten miä juoksin, johdot irti seinästä ja koneesta, sammutuspeite ympärille ja kuskaus väljemmille vesille. Nii. Siksi en ole kirjoitellut aikoihin. Olinkin jo koneelle tunkenut kaikki hianot kuvat kirjansidontakurssilta, noh, se niistä...

Nyt yritän toisen koneella. Ei tunnista kameraa, ohjelmat kadoksissa, salasanat pitäisi muistaa, del-nappulakin ihka väärässä paikassa, toimii kaikinpuolin omituisesti, voih. Kylläpä voikin tulla ikävä omaa pientä konetta, joka tähän asti toimi niin sopusasti, mistähän hää lie suuttunu. Korjaajaltakin tuli jo alustavasti huolestuttavaa tietoa että voipi mennä koko loota kompostiin.


Olen sitten harmissani tökkiny siemeniä multaan. Kuvassa basilikavauvoja, viisi tuhannesta. Miten sitä aina liioittelee siementen kanssa?


Ja tässä timjamivauvoja. Näitä pitää tullakkin paljon, niiden menekki on meillä melkoinen ja talveksikin pitää kuivata.


Ja uusia kokeiluja: viidakkokurkkua, early jalapenoa (erittäin tulinen chilipippuri) sekä chilipippuri hungarian hot waxia. Tuo viidakkokurkku on meksikolainen vihannes, joka tekee paljolti kolme senttisiä hedelmiä. Niitä voi käyttää salaatteihin, säilöntään tai wokkiin. Köynnöstävä. Jatkossa kerron kuinka niiden kanssa käypi.

ps. viikon vinkki

Ei kantsi mennä etes vessaan jos on läppäri auki ja seinässä kiinne, se käy sen verran nopiaan tuo läppärin suutahtaminen, onneksi mie istuin vieressä. By the way takuuaikakin oli sopivasti umpeutunut pari kuukautta sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti