lauantai 25. huhtikuuta 2009

Röllö 15 veeMiä Röllö olen tänään viättänyt 15 vee syntymäpäiviä ylimääräisen seitipalan avustuksella. Juhlan kunniaksi haluan esitellä teille osan valtakuntaani.


Täältä ylhäältä miä hallitsen valtakuntaani. Tuanne kun katon suaraan, niin siällä asuu musta koira, kiree luontonen. Noo, ei se enää niin paljo hauku kun alkuaikoina, tullaan kyllä jo jotenkin juttuun. Tualla oikialla asuu kaksi kissaa. Vähän ovat simmosia heikkokuntosen olosia, laihoja ja sillee. Ovat hihnakisuja niin ei ihan lähikontaktiin olla viäl päästy. Kiinnostavia misuja kuitennii. Misujen ja miun välissä on suuria kuusia, niissä asuu mein kylän muhkeimmat oravat. Hyvälihasia ovat. Toisen puolen kuusissa asuu miun harakkakaverit, joskus niillä on sulka pyllyssä ja rääkyvät yhtenään, toisinaan sovitaan hyvin samalle tontille.

Tästä kuvasta näätte kun iskä teki miulle laajennuksen toissa kesänä. Pistettiin viitisen senttiä lisää sisäänmenon makuulavetille ja tohon käytävälle, joka vie päälavetille. Nyt vähän näyttää siltä että voitais harkita jotain elintasolaajennusta jälleen. Tuohon tikkaisiinkin on lisätty vähän apuaskelmia sitä mukaa kun on tuota ikää kertynyt.


Tässä kokonaisuus. Tuonne alas meen vasta kun tulee liika kuuma karvan alle. Tuuletusikkunasta pääsee aina het sisälle, kun ensin koputtaa tassulla. Sitten ihan kesällä siintä pääsee itse työntämälläkin. Terveiset kaikille ystäville ja rentoa kevättä täältä valtakunnastani toivottelen. Erityislipaisut Jompalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti