perjantai 29. kesäkuuta 2012

Mitä kuuluu herra Habanero?


Chilit ovat kasvaneet silmissä viime viikkoina, vasemmalla takarivissä. Takaseinällä pensastomaatti, tanskan vienti, kirsikkatompsku ja amppeleissa tietty amppelisimmoiset.

Meikäkollin tehtävänä on tarkkailla ja ohjailla muurahaisliikennettä, joskus joudun jopa kylmästi harventamaan populaatiota. Vesimeloonit ovat lähteneet kasvuun. Ans kattoo mitä niistä kasvaa vai kasvaako mitään.Tässä. Miä kolli iha ite olen nämä siemenestä kasvattanut. Karvat ovat ylpeydestä niin pörhöllään, jotta hyvä kun mahdun tuosta kasvihuoneen ovesta kulkemaan.Kuvassa näkyy nuo kasvatussäkkien tekstit, mutta ihan livenä nuo samettikukat ja piparmintut peittävät aika hyvin tuota rumaa säkkiä. Tuossa olisi kyllä tuotesuunnittelulle paikka. Nyt epätoivoisesti peitän tuota biolania, jos säkit olisivat kauniita, ilman räiskyviä tekstejä, voisin kehuskella, nämä ovat biolanin säkkejä. Nii. Mieti sitä.


Mikäpä tässä on kölliessä kasvihuoneen lämmössä, tiilikäytävän viileydessä, oviaukon tuulessa... Tsau, miä jään nautiskelemaan kauniista aamusta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti