tiistai 31. heinäkuuta 2012

Onko vaaterissa, onko?


Miä muutin bloggeriin ja kohta miä muutan omaan yksiöön. Tolpat on jo pystyssä tukevasti. Katoppas iskä tuota ylärimaa, onko vaaterissa onko?

Ei tämä näin matalaksi jää. Siperiankissa vaatii korkeuksia. Tuonne tulee vielä harja kolmen ja puolen metrin korkeuteen. Harjakaton alle tulee miun ullakkohuone.


Me laitetaan iskän kanssa näitä laattoja tänne, kun miä tykkään maata viileällä alustalla. Helpompi siivotakkin ja pysyy punkit muillamailla. Tuonne päätyyn nikkaroidaan loota miun herkkuheinille ja muutamaan laattakoloon istutetaan miun lempipuita. Iskä tekee miulle oman kiikun tuonne ja tuonne tulee kävelysiltoja. Hei mut vesiallas ja kaarisilta... Niistä kerron myöhemmin lisää, kunhan joku löytäisi tänne miun uuteen maalimaan. 

Tässä tämä miun uusi oravientarkkailupöytä. Eikö tullutkin hianon värinen? Kissat tykkää punasesta. Äiskä ihan ite valitsi.


10 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihana kissa :) - kesäterkuin Ronja

  VastaaPoista
 2. Löydetty!!! Ihana tulee tuosta sinun yksiöstäsi!! :-))

  VastaaPoista
 3. Me ainakin löysimme tänne! Hieno yksiö sinulle on valmistumassa. Muistat vaan antaa tarpeeksi niitä ohjeita rakentajille, sillä sinähän se olet herra yksiössä kunhan se ensin valmistuu.
  Ja kissat tykkäävät punaisesta, se tiedetään meilläkin.
  (Ihana kuulla sinusta, on ollut jo vähän ikävä. Jos näin saa sanoa. Äläkä ota tätä hempeilynä!)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, Myrtti, ihanaa!!!
  Tervetuloa lämpimästi bloggeriin! Niin ihana nähdä kuvia muhkean pörröisestä olemuksestasi. Ylen hieno tarha tulossa, ja Ransu on täysin samaa mieltä viileän betonialustan parhaimmuudesta.
  Kai sinne laattojen väleihin istutetaan ainakin siperianhernepensasta, siperianampiaisyrttiä, siperianlehtikuusta ja siperiankurjenmiekkaa?

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa Myrtti! Ihana tavata sua täällä bloggerissa, täällä on kissamammakin katraansa kanssa hyvin viihtynyt :)
  Haha, luin ylhäältä Sailan kommenttia ja kummastelin että miksi kissat tykkäisi siperianherneestä! Voi mua toopea, sellaset kasvithan kuuluu Myrtille tietysti;)

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa bloggeriin!

  Kyllä tuosta yksiöstä tulee hieno :)

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa bloggeriin. Kivaa päästä taas seurailemaan kuulumisiasi. Leevi muuttuu ihan vihreäksi kateudesta, kun sinulle tulee noin hieno yksiö :)

  VastaaPoista
 8. Jesse ja Mimukin löysi. Kyllä me katteellisina seurataan yksiösi valmistumista ja mau'utaan heti samanlaista.

  VastaaPoista
 9. Hieno yksiö karvapallolle tulossa.

  VastaaPoista
 10. No niin, löydetty on ja sitten vielä linkitän sinut omaan blogiini. Tuntuu ihan kuin oltaisiin "saman katon alla", nyt kun siirryitte Myrtin kanssa tänne bloggerin puolelle.

  VastaaPoista