maanantai 6. elokuuta 2012

Miun oma perssulka


 Tää on miun perssulka, tai ensin se oli sen harakan, mutta löytäjä saa pitää.

 Miä mahtava metsästäjä...

Lennä sulka lennä...

Jos siä äiskä ottaisit sen siun omenan pois täältä kulhosta, miä mahtuisin ihan varmasti...

Nyt on ollut hikisiäkin päiviä, mutta miä tiärän miten vattanahka kuivaa. Suosittelen.

Oon miä ihan hommiakin tehny. Pestiin iskän kanssa perunat. Aateltiin laittaa niitten kanssa ihan silliä.

Täältä miä aina tarkkailen kun muonakuppia täytellään.  Silliä miä en saannu, mutta laitappa äiskä vielä vähän, älä nyt nuukaile...

Meiän tuoksumiekkaliljat kukkii hianosti, mutta ei niitä nyt kaikkia saa näin pimiällä kuvaan, mutta palaillaan asiaan.
Äiskä sano jottei se osaa tätä uutta blogia vielä käyttää. Rivivälit menee mihin tykkää, tekstitkin voi olla erilaiset toisen kuvan alla kuin toisen, eikä millään saanu vaihdettua ed. postauksessa. Tallentaako tämä muuten kuvat jonnekin? Nyt kun latasin näitä kuvia, ei nuita edellisiä näkyny missään. Vai häviääkö ne täältä jos siirrän omalta koneelta poijes? Anonyymitkään eivät voineet kommentoida, mutta nyt sen pitäisi olla kunnossa. Vähän meinaa äiskää hermostuttaa tää uuden opettelu, mutta miä sille kehrään ja survon karvoja näppäimistöön, niin kyllä se siintä.

7 kommenttia:

 1. Voihan mainio kissaus, kaikessa menossa mukana!
  Blogi näyttää hienolta, tsemppiä jatkoon! On niin ihanaa kun olette täällä <3
  Kuvat ei blogista katoa, vaikka ne koneelta poistaisi mutta enpä tiedä mihin tallentuu, onko automaattisesti picasaan vai, hmm, liian vaikea kysymys näin aamutuimiin.

  VastaaPoista
 2. Hienon sulan se Myrtti on metsästänyt :)

  Vaikka bloggerissa onkin enemmän ominaisuuksia, niin minä kaipaan vuodatuksen kuvien säilyttämistä kojelaudalla. Siis niin kauan kuin ne säilyivät :/ On tässä vielä opettelemista ainakin tällaisella tietokonetumpelolla ;)

  VastaaPoista
 3. Kyllä se bloggaaminen alkaa luistamaan. Muistan kun itse aloittelin, niin kokeilin kaikenlaisia, ennenkuin alkoi sujua.

  Laitoin sen picasan koneelle ja sinne tallentuu kaikki, kerran olin sitten mukamas niin fiksu ja poistelin kuvia siitä picasasta, niin hävitin samalla ne blogista. Onneksi oli koneella, niin sain tällättyä takaisin.

  Nyt kun laitan kuvan alle tekstiä, niin laitan tuon vilkkuvan yhden lyönnin verran kuvan alle, jää "ilmaa" väliin ja seuraavaa kuvaa siirrän reilusti tekstistä alaspäin.
  Totta on, että teksti voi hypellä mihin sattuu, varsinkin jos yrittää kuvan viereen kirjoittaa.
  Ja senkin opin, että kun siirrän kuvaa alaspäin, niin keskitän tuon vilkkuvan kuvan yläpuolelle, niin pysyy nuo kuvien välit samoina, etteivät valmiissa postauksessa muutu.
  Sellaisenkin huomasin, että kun teksti ja kuvat eivät millään halunneet mennä kohdilleen, niin kun olin julkaissut postauksen, saatoin korjailla sitä sen julkaisun jälkeen ja sitten se meni tahtoni mukaan.
  En tiedä miten Vuodatuksessa on, mutta bloggerissahan voi muokata vanhaakin tekstiä mielensä mukaan.

  Kun noita kuvia tulee laitettua koneelle melkoisesti, niin hankin ulkoisenkovalevyn ja siirtelen vanhemmat kuvat sinne talteen pois uusien kuvien tieltä.

  Kokeilemalla oppii ja hyvältähän tämä jo näyttää!;)

  Hyvää alkanutta viikkoa;)

  VastaaPoista
 4. Voi mahdoton! Kyllä sä Myrtti melkoinen tehopakkaus olet. Ja jo niin suuri.
  Hyvältä tämä blogi näyttää. Kehräät vaan kovasti ja survot karvoja näppikselle niin äiskä ei luovuta:D

  VastaaPoista
 5. Kiva ku oot perustannu blogin, uuden siis. Hiano sulka. Mekin löydettiin tommonen meijän pihalta ja tapella nahisteltiin kumpi sen omistaa. Sulka meni ihan höyheniks.

  Kaikkee kivaa oot puuhastellu ja sulle on tulossa hiano yksiö ulos. Ja mitä kaikkee sinne tuleekaan! Ootellaan jännityksellä. Postaillaan!

  Nettimartta: En määkään tiä mihin ne kuvat menee.

  VastaaPoista
 6. Hienolta näyttää tämä uusi blogi, surku vaan niitä vanhoja kuitenkin. Ja nyt pystyy anonyymikin jo kommentoimaan. Ihanata jatkoa teille kaikille, terv Viirivehka.

  VastaaPoista
 7. Hieno on uuskin blogi, älä sure! Ihana on Myrttiä ja kaikkea kauneutta seurata!! Terkut meidän Siperiankissoilta myös!!
  T: Riitu

  VastaaPoista